Chcete poradit s nákupem? Zavolejte nám: +420 601 365 245
Nevíte si rady s výběrem produktu? Napište nám na: eshop@ekokoza.cz
Druhé číslo občasníku domácího mlékaře Mlékonoš na recyklovaném papíře. Tematické číslo, zaměřené na kysané mléčné výrobky přináší vše, co je možné i co je třeba o těchto produktech vědět. Přináší nejnovější trendy fermentace mléka a naopak také náhledy pod pokličku při výrobě v době na počátku 20. století.
I zde přinášíme prostřední dvojstrany s recepturami k ruce, které lze vystříhnout, uschovat a používat je přímo při výrobě k nahlédnutí. Věříme, že zde oceníte tloušťku a kvalitu papíru, na kterém je časopis tištěn.
Přinášíme vám mnoho dokumentačních barevných fotografií, tabulek, grafů a především 58 stran plných podrobných informací. Číslo je tvořeno tak, aby bylo souhrnem informací a receptur k jednomu tématu, je nadčasové, neváže se k datu vydání, jednotlivá čísla občasníku spolu budou tvořit celek.
V knihovničce nabízené literatury je uvedeno pod Encyklopedií sýrů jméno K. Hadašová , které tam samozřejmě nepatří. Správné jméno je Christian Teubner. Došlo k omylu nedopatřením, neb tam zůstalo z přetisku prvního čísla. Děkujeme za pochopení a čtenářům se omlouváme!
Velikost balení (ks) | 1 |
Ekokoza má ráda sušenky! Cookies nám pomáhají nabíźet správné produkty, fajn slevy a další skvělé služby. Stačí nám dát souhlas k jejich používání.