Mandlový vosk

Mandlový vosk, 200 g

ID produktu4791
Tento světlý, pevný vosk je obzvláště užitečný v kosmetických aplikacích v péči o nehty. Může být také použit do svíček.Více informací
192 Kč 159 Kč bez DPH

Chcete poradit s nákupem? Zavolejte nám: +420 601 365 245

Nevíte si rady s výběrem produktu? Napište nám na: eshop@ekokoza.cz

Popis

Charakteristika

  • Je obzvláště užitečný v kosmetických aplikacích v péči o nehty. Může být také použit do svíček.
  • Rozpustnost v tucích za tepla, bod tání 60°C
  • Surovina pro výrobu kosmetiky.

Použití

  • Mýdla
  • Pleťové vody
  • Krémy
  • Balzámy na rty
  • Přípravky pro péči o vlasy
  • Dávkování: 0,1 - 70%

INCI

  • Prunus Amygdalus Dulcis, Hydrogenated vegetable oil > 50 %, Prunus Amygdalus Dulcis oil 10 – 24,99 %, Tocopherol 0,05 – 0,5 %
Parametry
Jednotková váha (g)200
Velikost balení (ks)1
Země původuAnglie
Hodnocení a recenze
Produkt nebyl hodnocen+ přidat recenzi
Na vašem soukromí nám záleží

Ekokoza má ráda sušenky! Cookies nám pomáhají nabíźet správné produkty, fajn slevy a další skvělé služby. Stačí nám dát souhlas k jejich používání.

Upravit moje volbyPovolit vše