Mezofilní kultura CHN22

Mezofilní kultura CHN22

ID produktu6176
Mezofilní kultura CHN22 se používá na výrobu měkkých sýrů, sýrů s plísní, sýry s oky, gouda, eidam nebo na mléčné výrobky jako je zakysaná smetana nebo máslo. Více informací
242 Kč 200 Kč bez DPH
Ihned k odeslání

Chcete poradit s nákupem? Zavolejte nám: +420 601 365 245

Nevíte si rady s výběrem produktu? Napište nám na: eshop@ekokoza.cz

Popis

Použití

  • Sýrařské kultury slouží k úpravě mikrobiálního života mléka a sýrů.
  • Kultura se přidává při výrobě všech druhů sýrů, přidává se kvůli chuti, konzistenci a zajišťuje namnožení žádaných mikroorganismů tak, aby sýr mohl prokysat a následně zrát.
  • Kultura se přidává jak do pasterovaného tak do nepasterovaného mléka.
  • Tato mezofilní aromatická sýrařská kultura, používá se na výrobu sýrů, vhodná zejména na měkké sýry, chuťově velmi podobná jako Flora Danica, ale rychleji prokysává.
  • Tato kultura je vhodná zejména na výrobu měkkých sýrů, sýrů s plísní typu niva a camembert, sýry s oky, gouda, eidam. Na mléčné výrobky jako je zakysaná smetana nebo máslo.
  • Tato kultura je obzvláště vhodná pro zpracování nepasterovaného mléka a mléka horší kvality (ruční dojení).
  • Mezofilní kultura se používá do 39 °C.

Dávkování

  • 1 g na 50 - 100 l
  • Sušená kultura váží cca 10 g a je na zaočkování 500 - 1000 l mléka

Složení

  • Lactococcus lactis subsp. Cremoris, Leuconostoc, Lactococcus lactis subsp. Lactis biovar diacetylactis, Lactococcus lactis subsp. Lactis
Parametry
Velikost balení (ks)1
Země původuDánsko
ZnačkaCHR Hansen
Hodnocení a recenze
Produkt nebyl hodnocen+ přidat recenzi
Na vašem soukromí nám záleží

Ekokoza má ráda sušenky! Cookies nám pomáhají nabíźet správné produkty, fajn slevy a další skvělé služby. Stačí nám dát souhlas k jejich používání.

Upravit moje volbyPovolit vše