Carotino je cholesterolu prostý červený palmový olej, který je bohatý na živiny.Více informací
na dotazna dotaz
Prodej ukončen
Tento produkt nelze zakoupit
Nevíte si rady s výběrem produktu? Napište nám na: eshop@ekokoza.cz
Popis
Popis
Carotino Premium Carotino je cholesterolu prostý červený palmový olej, který je bohatý na živiny.
Úžasný prospěch červeného palmového oleje pro zdraví člověka je v Evropě relativně neznámý – i když jinde ve světě používají tento chutný, přírodní a zdravý olej každý den miliony domácností!
Pokud začnete používat olej Carotino namísto běžného či olivového oleje, budete moci ve své stravě využívat celou řadu prospěšných živin – a zároveň se vyhnete řadě potenciálně škodlivých přísad jako jsou například hydrogenované tuky obsahující trans mastné kyseliny.
Olej Carotino je bohatý na přírodně se vyskytující vitaminy a živiny v takové míře, že je obtížné stručně vyčíslit jeho veškerý přínos – a proto doufáme, že věnujete několik minut tomu, abyste si na těchto webových stránkách našli další informace.
Je chutná a zdravá alternativa olivového oleje a dalších jedlých olejů
Je neobvykle bohatý na přírodní provitamin A a vitamin E
Má vysoký obsah esenciálních mastných kyselin Omega 3 a Omega 6
Je dobrý přírodní zdroj lykopenu a koenzymu Q10
Je to 100% přírodní olej bez cholesterolu
Je ideální k vaření včetně pečení, smažení a přípravy salátů
Olej Carotino pochází z Malajsie. Není možné ho tak spojovat například s divokým rozvojem plantáží a požáry v Indonésii.
Firma Carotino, jako "vlajková loď" malajsijských výrobců palmového oleje, je zakládajícím členem organizace RSPO (Kulatý stůl za udržitelnost palmového oleje), veškerý jejich palmový olej je vyráběn v režimu udržitelnosti.
Výživové údaje na 100 g výrobku
energetická hodnota: 3450 kJ/824 kcal
tuky: 92 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 39 g
sacharidy: 0 g; z toho cukry: 0 g
bílkoviny: 0 g
sůl: 0 g
přírodní karoteny 46 mg
vitamín E 18 mg
kloenzim q10 12 mg
Skladování
Skladujte v chladu a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %
Upozornění
Při teplotě pod 18 °C může dojít k zakalení oleje, při teplotě pod 5 °C může dojít ke ztuhnutí - nemá vliv na kvalitu, umístěte k přiměřenému zdroji tepla (ne na slunce!).