Výroba
Parametry
Nejčastější použití
(11)
Země původu
(1)
(1)
(1)
(2)
(1)
(1)

Výroba domácí čokolády

Základem výroby domácí čokolády je kvalitní kakaové máslo a kakao. Samotná výroba není nijak náročná, a pokud si ji párkrát vyzkoušíte, propadnete čokoládovému šílenství. Díky vlastní domácí výrobě si můžete udělat čokoládu dle vašich představ, záleží jen na vás, zda si ji osladíte cukrem nebo třeba datlovým sirupem. Do své vlastní čokolády můžete přidat jak různé druhy oříšků, sušeného ovoce, tak ji můžete i ozvláštnit např. chilli. A dáte-li si práci s konečnou podobou čokolády, jedná se o krásný a netradiční dárek. V domácím prostředí se dá vyrobit čokoláda mléčná i hořká přesně dle vašich chutí. Recepty na domácí čokoládu a jak ji vyrobit na vás čekají zde.

Nejprodávanější produkty
1
Kakaové máslo

Kakaové máslo

260 Kč
Ihned k odeslání
2
Bio pravá horká čokoláda VIVANI, 280 g

Bio pravá horká čokoláda VIVANI, 280 g

189 Kč
Ihned k odeslání
Cena a štítky
Parametry
Parametry
Nejčastější použití
(11)
Země původu
(1)
(1)
(1)
(2)
(1)
(1)
Hledat v kategorii
Hledat v kategoriiHledatKde hledat:
Ceny a štítky
Už se na tom pracuje... Tuhle stránku pro vás ještě nemáme vytvořenou, ale pracujeme na tom.
Místo toho můžete navštívit podobné kategorie.
Na vašem soukromí nám záleží

Ekokoza má ráda sušenky! Cookies nám pomáhají nabíźet správné produkty, fajn slevy a další skvělé služby. Stačí nám dát souhlas k jejich používání.

Upravit moje volbyPovolit vše