Květový vosk tuberóza, 10 g
Květový vosk tuberóza, 10 g
Květový vosk tuberóza, 10 g

Květový vosk tuberóza, 10 g

ID produktu6350
Výkonný a oblíbený, tento vosk získaný z květů tuberózy poskytuje opojnou vůni, nádherná vůně pro výrobu svíček.Více informací
99 Kč 82 Kč bez DPH
Na objednávku
Tento produkt nelze zakoupit

Nevíte si rady s výběrem produktu? Napište nám na: eshop@ekokoza.cz

Popis

Výkonný a oblíbený, tento vosk získaný z květů tuberózy poskytuje opojnou vůni, nádherná vůně pro výrobu svíček.

Charakteristika

  • Botanický název: polyanthes tuberosa
  • Rozpustnost: v horké olejové fázi
  • Teplota tání: 52-57 ° C
  • Surovina pro výrobu kosmetiky

Orientační dávkování

  • Balzámy a tyčinky: 1 až 10%
  • Emulze (krémy): 1-3%
  • Tuhé parfémy: 5 až 30%
  • Svíčky: 5 až 20%

Použití

  • Balzámy
  • Krémy a mléka
  • Přírodní svíčky
  • Pevné parfémy

Nápady na výrobu

  • Výživný tělový balzám
  • Vonící krém na ruce
  • Ochranný balzám na vlasy (kudrnaté vlasy)
  • Tuhý parfém
  • Vonná svíčka
  • Svíčka masážní afrodiziakální

INCI

  • Polyanthes tuberosa flower wax
Parametry
Jednotková váha (g)10
Nejčastější použitíSvíčky
Velikost balení (ks)1
Země původuFrancie
Hodnocení a recenze
Produkt nebyl hodnocen+ přidat recenzi
Na vašem soukromí nám záleží

Ekokoza má ráda sušenky! Cookies nám pomáhají nabíźet správné produkty, fajn slevy a další skvělé služby. Stačí nám dát souhlas k jejich používání.

Upravit moje volbyPovolit vše