Recept na ricottu

90 min
Pro pokročilé
Recept na ricottu
S námi bez problémů zvládnete ricottu vyrobit i v domácích podmínkách!Více informací
Jednotlivé suroviny nakoupíte hned pod postupem
Popis

Co bude potřeba?

- Srážedlo na ricottu

- Syrovátka

Jak na výrobu domácí ricotty?

Syrovátku, která vám zůstane po výrobě sýrů zahřejte na 85°C a přidejte srážedlo na ricottu. Nechte pět minut srážet, vysráženou bílkovinu z povrchu sesbírejte do plátýnka a nechte okapat. Výsledný sýr je velmi jemné konzistence výtečné chuti.

Články
Na vašem soukromí nám záleží

Ekokoza má ráda sušenky! Cookies nám pomáhají nabíźet správné produkty, fajn slevy a další skvělé služby. Stačí nám dát souhlas k jejich používání.

Upravit moje volbyPovolit vše