Nevíte si rady s výběrem produktu? Napište nám na: eshop@ekokoza.cz
Kniha o domácí výrobě sýrů, jogurtů, kefírů a dalších mléčných produktů
Kniha Domácí mlékař II., která obsahuje 320 stran, tištěných na recyklovaném papíře, navazuje na 1. díl knihy Domácí mlékař.
Protože se za pět let od vydání knihy Domácí mlékař nahromadilo velké množství materiálů k rozšíření, rozhodli jsme se vydat pokračování Domácí mlékař - druhý díl. Tento díl navazuje na díl 1.
Každému domácímu mlékaři, který začíná, doporučuji koupi Domácí mlékař 1, neboť je zde v obecné části vysvětlen základ výroby, který je nezbytný pro zpracování všech druhů mléčných výrobků. Druhý díl přináší v obecné části nové informace a v recepturové části obrovské množství nových receptur.
Obsah Domácí mlékař I se neopakuje! Oba díly spolu tvoří ucelený svazek. V obou dílech nalezneme receptury jak pro začátečníky, tak pro pokročilé. Druhý díl Domácího mlékaře není přepracovaným prvním dílem, nýbrž jeho plnohodnotným rozšířením.
Prvních 57 stran obecné části rozšiřuje obecnou část 1. dílu (informace se neopakují, kniha přináší informace nové a rozšiřující).
Další část knihy je řazena do stejných kapitol jako kniha DM 1, přináší však zcela nové receptury.
Na konci knihy se opět setkáme s kapitolou - Vady při zpracování mléka ((informace se neopakují, kniha přináší informace nové a rozšiřující) a zcela novou částí - Nejčastěji kladené dotazy.
Knihu uzavírá abecední seznam receptur z obou dílů Domácího mlékaře.
Každá kapitola uvádí na začátku seznam receptur, se kterými se ve stejné kapitole setkáváme v knize DM 1.
Autor | Klára Hadašová |
Velikost balení (ks) | 1 |
Ekokoza má ráda sušenky! Cookies nám pomáhají nabíźet správné produkty, fajn slevy a další skvělé služby. Stačí nám dát souhlas k jejich používání.