Popis
Charakteristika
- Bohatá, sladká vůně čokolády, kde je bohatá tmavá čokoláda obohacena o jemnou nadýchanou vanilku s nádechem karamelu a medu.
- Rozpustnost v tucích a v lihu
- Flash point: > 70 °C
Použití
- Dávat konečnou vůni vyrobeným mýdlům či krémům je jedna z nejkrásnějších činností, níže najdete naše doporučení pro dávkování kosmetických vůní, nemusíte se ale doporučením řídit a můžete si ho upravit dle libosti.
- Studený proces výroby mýdla doporučujeme 30 g vůně na každý kilogram tuků / olejů ve vašem receptu.
- Horký proces výroby mýdla doporučujeme 15-20 g vůně na každý kilogram tuků / olejů ve vašem receptu.
- Mýdlové základy doporučujeme 10 g vůně na každý kilogram tuků / olejů ve vašem receptu.
- Pro pleťové vody, krémy, balzámy, šampony, koupelové gely , atd. , doporučujeme mezi 1-3%.
Upozornění
Nařízení Evropského Parlamentu a Rady (ES) nám neumožňuje uvádět u výrobků léčebná tvrzení. Proto vám nemůžeme podat další zajímavé informace a musíme vás odkázat na veřejně dostupné zdroje na internetu.
Nařízení (ES) č. 1272/2008 o klasifikaci, označování a balení látek a směsí:
- Při požití a vniknutí do dýchacích cest může způsobit smrt.
- Může vyvolat alergickou kožní reakci.
- Uchovávejte mimo dosah dětí.
- PŘI POŽITÍ: Okamžitě volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO. NEVYVOLÁVEJTE zvracení.
- Skladujte uzamčené.
- Odstraňte obsah/obal předáním oprávněné osobě k nakládání s odpady nebo vrácením dodavateli.
- H317, Může vyvolat alergickou kožní reakci.
- H412, Škodlivý pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky.
INCI
- EUH208, Contains 5-METHYL-2-PHENYL-2-HEXENAL, HELIOTROPINE, ISOPENTANAL,
PHENYLACETALDEHYDE. May produce an allergic reaction.
- Hydrocarbon Concentration %: 0.011%