Kultura ABT je termofilní kultura mléčného kysání a obsahuje probiotické kmeny.Více informací
na dotazna dotaz
Prodej ukončen
Tento produkt nelze zakoupit
Nevíte si rady s výběrem produktu? Napište nám na: eshop@ekokoza.cz
Popis
Charakteristika
Termofilní kultura mléčného kysání
Tato kultura byla navržena pro optimální výkonnost.
Její složení, stejně tak jako doporučená očkovací dávka, byly pečlivě vyvinuty za použití jedinečných mikrobiálních kmenů, pokročilých biotechnologických principů a více než 140 let zkušeností z mlékárenského průmyslu.
Použití
Acidofilní probiotická kultura, vhodná na výrobu kysaných nápojů a jogurtů.
Kultura dá zakysané mléko s pevným tělem, jemnou chutí a minimální post-acidifikací.
Vhodná pro jogurt zrající v obalu.
Pro vylepšení chuti a viskozity nápoje přidejte ještě mezofilní kulturu ch19 (1 gram na 50 litrů mléka)
Uchovávat v mrazáku.
Návod k použití
Kulturu vyjměte z mrazničky těsně před použitím.
Nerozmrazovat.
Vydezinfikujte vršek sáčku chlorem.
Otevřete sáček a vysypte lyofilizované granule přímo do pasterizovaného mléka za pomalého míchaní.
Pro rovnoměrné rozptýlení kultury míchejte 10-15 minut.
Doporučená inkubační teplota závisí od aplikace, ve které se kultura použije.
Doporučené dávkování
1 balení je na 200-400 l mléka
Balení obsahuje 18 g kultury, 1 gram je na 10-20litrů mléka